Administratieve dienstverlening in Ouderkerk aan de Amstel

Wanneer u op zoekt bent in Ouderkerk aan de Amstel naar een professioneel administratiekantoor, dan bent u bij DK Administratieve Dienstverlening aan het juiste adres.

Door onze ruime ervaring op het gebied van Administraties en belastingaangiftes in Ouderkerk aan de Amstel zijn wij een goede partner voor uw onderneming. Wij zijn een professioneel administratiekantoor en behartigen uw belangen.

Wij onderscheiden ons in Klantgerichtheid, Betrouwbaarheid, Betrokkenheid, Betaalbaarheid en Transparantie.

Bij ons geldt: Afspraak is afspraak. Wij behandelen u zoals wij zelf ook behandeld willen worden.

Onze dienstverlening in Ouderkerk aan de Amstel bestaat uit het verzorgen van administraties, belastingzaken en advisering. Tevens kunnen wij zorgen voor vervanging van tijdelijk uitgevallen medewerkers

Door een gestructureerde, planmatige aanpak van de administratie van uw bedrijf in Ouderkerk aan de Amstel zal een door ons geadministreerde onderneming altijd goed op de hoogte zijn van de actuele stand van zaken. Hierdoor kunt u zich bezighouden met de corebusiness van uw onderneming in Ouderkerk aan de Amstel.

Onze vergoeding voor het verzorgen van uw administratie in Ouderkerk aan de Amstel is heel betaalbaar. Hebt u belangstelling voor onze diensten in Ouderkerk aan de Amstel? Neem dan contact met ons op. Wij maken dan graag een afspraak met u.